ANTIJANTEPODDEN
≕ En podcast laget av Miriam Ekelund og Frode Klevstul ≔
 
EPISODERGI TILBAKENYHETERPUSTEROM
 

Vi har startet vårt eget sosiale nettverk, Pusterom. Dette er en løsning for å få inn fast økonomisk støtte, samtidig som vi håper å skape et godt fellesskap på nett.

Pusterom er et sted hvor våre lyttere møtes. Et sted for å dele idéer, tanker og innhold. Et sted hvor diskusjonene skjer sivilisert, og hvor man slipper sensuren fra Big Tech. Her får man pusterom.

Medlemmer av Pusterom får tilgang på video av våre intervjuer.

Vi har flere priser på medlemskapet. Det koster fra 5 til 50 USD per måned. Samme hva du betaler får du lik tilgang. Du står dermed fritt til å betale det beløpet som passer egen lommebok og giverlyst best. Du betaler en månedlig avgift, og kan når som helst avslutte abonnementet.

NB: Vi står på flyttefot til Sentral Amerika, og har derfor flyttet vår virksomhet samt vår betalingformidler til Panama. For å kunne betale for et abonnement kan du ikke ha aktiv regionsperre for Panama. Dersom du har aktivert regionsperre for Panama vil du få feilmeldingen “Payment error: Denegada. Comuníquese con el banco emisor de la tarjeta” ved utsjekk i nettbutikken vår. Du kan endre regionsperre for ditt kort i nettbanken din.

 

 

Pusterom